Anbefaler dere noen TV-serier.

Den først anbefalingen er vell min egen favoritt serie Glee


Det er komedie og drama. De har veldig bra talent, og de fleste ser veldig bra ut! Det handler om tenårings liv, drømmer, kjærlighet og mobbing. Det som er så bra med Glee er at det er så morsom! Bildet overfor er vell bilde fra sesong fire som kom i år. Det handler om å bli akseptert.

Dette er Traileren til Glee fra sesong 1:

 

Den andren er Pretty Little Liars.


Den handler om at fire jenter har mistet bestevennen sin, hun hadde blitt drept. De fem jentene hadde gjort masse sammen, som ble holdt hemmelig. Og nå når den ene vennen har blitt drept har de fått meldinger (fra A) som truet dem med at hemmlighetene skulle ut, de måtte gjøre ting for den personen A. Dette er en drama, mysterium og thriller. De skal prøve å finne ut hvem A er og hvem som drept vennen.

Traileren til Pretty Little Liars sesong 1:

 

Den tredjen er How I Met Your Mother.


Den er mer voksen komedie, som gjør den så morsom. Det handler om livet til disse fem personene, som er venner for livet. Det handler om at Ted skal fortelle om hvordan han møtte moren til ungene hans. det er veldig morsome vitser.

How I Met Your Mother sesong 1:

(Fant ikke noen bedre trailer)

 

Den siste er Revenge.


Det handler om hun med røde kjolen mistet faren, han ble drept. Hun vet hvem som har drept han og nå vil hun ha hevn på familien og gruppen som lurte alle med at faren var en terorist. Faren var beskyldt av å ha tatt ned en fly. Hun mistet faren når hun var liten og hun har fått mye trening siden da. Hun skulle late som hun ble forelsket i sønnen til familien, men hun er egentlig forelsket i en annen.

Traileren til Revenge sesong 1:

 

I morra skal jeg anbefale en action film, komedie film, romanse film, triller film, horror film og sci-fi film.

 


DreamYourLifeWithLilian.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lilian Nguyen

Lilian Nguyen

15, Trondheim

Bloggen her skal være om livet mitt, klær og qouter. Jeg liker best å finne på mine egene qouter! Og jeg skal legge ut bilder fra we heart it og tumblr.

Kategorier

Arkiv

hits