Anbefaler disse filmene! MÅ SE PÅ, i HVERTFALL den første!

Det var dumt av meg å ikke blogge i går, men jeg kunne ikke, for jeg måtte øve til naturfag og rle prøven. Jeg faktisk sovnet av tre ganger... ble litt sliten ja, men jeg tror at det gikk bra med prøven.

For to dager siden sa jeg at jeg skulle anbefale dere filmer. Dere får se trailere. Her er mine anbefalelser:

 

1. The Hunger Games


Dette er action, adventure og sci-fi. Denne filmen er ganske bra og vist du ikke har sett filmen bør du se den, dere vil ikke kaste bort pengene for denne filmen! Det er 24 deltagere som skal kjempe om livet deres, så de må drepe andre for å overleve selv. Den andre filmen kjem ut 22. november 2013, så jeg gleder meg veldig mye! Denne filmen er favoritt filmen min.
May The Odds Be Ever In Your Favor. Traileren:

 

2. The Avengers


Dette er action. Denne filmen er ganske bra! Hvis du liker slosse filmer og skyte filmer kan denne være bra å se på, eller The Expendables 2. Det handler om at de "superheltene" blir samlet sammen for å kjempe mot broren til Thor og romvesnene.

Traileren:

 

3. 21 Jump Street


Dette er komedie, action og crime. Beste komedie filmen hittil! Det handler om to politier som ikke er så flinke til å være politier, han ene er sterk men dum og han andre er smart med svak. Så nå skal de gå undercover for å finne ut hvem som har ansvarene for dopene. I love Jonah Hill and Channing Tatum!

Traileren:

 

4. The Amazing Spider-Man


Dette er thriller, action og fantasy. Det handler om at Peter Park blir bitte av en edderkopp som gjør sånn at han får evner som den edderkoppen har. Det er nesten det samme som den aller første spider man filmen, men litt annerledes historie. Nå er det sånn at han møtte Gwen Stacy før han møtte Mary Jane, i den aller første filmen var det omvendt. Andrew Garfield er KJEMPE KJEKK i filmen!

Traileren:

 

5. The Notebook


Dette er romance og drama. Det handler om at en gammel mann forteller om en fattig man, Noah blir forelsket i ei rik dame, Allie men senere blir de skilt fra hverandre fordi han ble ikke akseptert av foreldrene til Allie. Så hun møtte en annen mann, men senere møtte hun Noah igjenn, og hun må velge hvem som hun skal være med.

Traileren:

 

6. The Cabin In The Woods


Dette er horror, thriller og mystery. Jeg kunne velge denne eller The Grudge, men jeg er så redd at jeg ikke vil legge ut en bilde og trailer til filmen, haha! Men denne filmen handler om at fem venner går camping til et hus, det steder der huset er, er et spill plass, som blir ledet av folk som vil se andre bli drept.

Traileren:

 

Vell dette var alt for i dag. Jeg blogget ganske sent i dag. Men i morra skal jeg blogge litt om dagen min i dag og hva jeg fikk i karakter i matematikken og en bilde med dårlig kvalitet av en student, jeg har tenkt også å legge ut noen videoer av TMZ. I morra skal jeg også på bursdagen til bestevennen min Nina! Så jeg kjem til å blogge tre ganger i morra!

 


DreamYourLifeWithLilian.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lilian Nguyen

Lilian Nguyen

15, Trondheim

Bloggen her skal være om livet mitt, klær og qouter. Jeg liker best å finne på mine egene qouter! Og jeg skal legge ut bilder fra we heart it og tumblr.

Kategorier

Arkiv

hits