Reading to two BIG test to thursday and Friday. And then PARTY on saturday!

På onsdagen øvde jeg til matematikk prøve, men fikk heldigvis blogge. Anyway vi hadde kapittel prøve i Algebra som jeg kunne ganske mye fra før av, siden vi hadde det i forige år og. Så jeg fikk en bra resultat da!


Ja, hmm.... det var VELDIG rotete, jeg skjønt ikke hvordan de viste hva jeg gjorde engang:


Jaja, fikk en femmer uansett!

På torsdagen måtte jeg øve til prøve. Det tar FOREVER med å få inn alle disse informasjonene i hodet mitt! Jeg måtte også øve til naturfag prøven min som var 5-6 sider! Jeg faktisk sovnet at tre ganger i mens jeg leste til RLE prøven... Vi hadde om Det Ortodokse kirken, det var vell okey å få inn i hodet, men i naturfaget hadde vi om Karbonatomes Kjemi, det tok veldig mye lesing for å kjønne meste parten!


Det var fire andre sider med så mye skrift også!

 

På Fredagen hadde jeg RLE og Naturfag prøven, håpet at det gikk bra, jeg skrev alt det jeg kunne da! Bestevennen min så at jeg skrev my, så etter prøven sa hun: Du skreiv my! Men også den dagen der var det studentenes siste dag! Uff.... nå gleder jeg meg ikke til Naturfag, Rle og Matematikk timene noe mer! Kjem til å savne han kjekke Sindre! Men dem kjem tilbake etter julen da og skal vær studentene til oss i TRE HELE UKER!

Vennen min prøve å ta en bilde, men som mislykket STORT! Kvaliteten sug!


Han kjekken er han uten vest. Vi kan se at han har bra kropp da! hehe. Men det er ikke det som telles ikke utseenden, neeei da...

 

Jeg var også i City Syd med Nina og en venn fra barneskolen, Tamara. Jeg har ikke møtt hun på TO år! Så jeg var redd for at det skulle bli sånne awkward moments, men det ble ikke det så mye av. Det var hyggelig å møte hun igjen. Vi for rundt i cityen og så på klær og spiste is, det var da vi begynte å prate om tiden vi hadde i barneskolen.

 

I dag skal jeg på bursdagen til min kjære bestevenn NINA! Endelig så blir det party etter en lang uke med masse prøver og stress! Jeg skal dusje også gjør meg klar til festen snart! Har gjort neglene mine da!


Takk for sammarbeidet mine negelakker fra H&M og Essie! I got my party nails on!

Jeg skal blogge mer i kveld om bursdagen og skal legge ut noen bilder og videoer!

 


DreamYourLifeWithLilian.

Én kommentar

Aina<3

21.10.2012 kl.02:18

Hahaha!!! Veldig rotete!! Sindrepuusen!! <3

Skriv en ny kommentar

Lilian Nguyen

Lilian Nguyen

15, Trondheim

Bloggen her skal være om livet mitt, klær og qouter. Jeg liker best å finne på mine egene qouter! Og jeg skal legge ut bilder fra we heart it og tumblr.

Kategorier

Arkiv

hits