DØD SNØ!

Jeg snakker ikke om filmen Død Snø da, men jeg håper på at snøen fær bort snart. Ja det er morsomt å ha snø, men det blir til slutt plagsomt og det har bare gått to dager. Det blir så kaldt med snø, det var faktisk to små gutter som kastet snøballer på meg og Nina, tru meg, jeg ville kast tilbake, men unger er unger... Det som er så dårlig med snø da, er at vi kan bli drept en dag! Hva om du går ut med en kniv og faller og stikker knivet inne i deg med uhell! haha som om det skjer. Men du kan fortsatt skli og slå deg, det har jeg mye erfaring i, jeg faktisk skulle kaste snøballer med Nina på veggen for å se hvem som kastet høyest og plutselig sklidde jeg på siden og var ned... Fikk en god latter for den. Jeg har faktisk falt to ganger i dag, en i gymmen da når jeg ble taklet over min gode venn Eirin. Men jeg liker snø sjø, siden da kan jeg kanskje få sjansen å snø døp Camilla en dag, og hvis jeg er helldig blir det Aina. I dag hadde jeg forresten historie prøve, uff... det føltes ut som tiden gikk fort. Vi hadde sånn ca en time på oss, men det føltes ut som tjue min!

Men her er bevis på at jeg er i hvertfall ikke fikk skader etter fallet:


Meg og Nina.
Noen ganger ønsker jeg å ha på meg masse med vinter klær, boblejakke og boblebukse og bare hoppe bakover i snøen.


Ser ikke så kaldt ut, men jeg kan si at jeg frøys med boblejakken på! Og det blir sikkert værre når vi kjem nærmere vinteren!


Dream Your Life!

Forresten håper at dere hadde en bedre dag enn det jeg hadde, og at dere ikke falt så mange ganger som meg da!

 


DreamYourLifeWithLilian.

2 kommentarer

wa2wo.blogg.no

27.10.2012 kl.04:41

Hehe du skriver morsomt, godt du ikke skadet deg!:) Her er det ingen snø enda så har ikke falt selv men begynt å komme is på terassen da

Lilian Nguyen

27.10.2012 kl.14:48

wa2wo.blogg.no: Hehee, takk! Får håp at du ikke skader deg når snøen begynner å komme da ! :D

Skriv en ny kommentar

Lilian Nguyen

Lilian Nguyen

15, Trondheim

Bloggen her skal være om livet mitt, klær og qouter. Jeg liker best å finne på mine egene qouter! Og jeg skal legge ut bilder fra we heart it og tumblr.

Kategorier

Arkiv

hits