Bruke HUE .

Har ikke gjort så masse en å ha vært på skolen og etterpå hjem for å gjør lekser... I denne uka har jeg blitt sliten og trøtt, og det bruker jeg som regel ikke. Jeg klarte egentlig ikke å blogge i dag da, men jeg hadde lyst! Vi hadde vanlig skoledag i dag, bortsett fra at vi måtte vær ca 1 time igjen i skolen... Ughh, men det var for en bra sak da. Det var en gruppe som kom til Åsheimungdomsskole for å prat om nettmobbing, som mobil mobbing eller som internett mobbing. Gruppen som kom arrangerte en program som hete "Bruk Hue" Det handlet også om å være forsiktig å gi ut informasjoner. Det er ikke lurt å gi ut informasjoner om deg selv til noen du synes har en fin bilde på facebook (for eksempel). Du bør vite hvem den personen er først! Jeg fikk også vite om hvor jeg skal hospiter, og det ble i Tillervideregående i mandag neste uke... gruer meg egentlig!

 


Han var faktisk ganske morsom.

 


 


Må vise dere bilde av en som er seriøst KJEKK, og han er en lærer å da! Men han er ikke lærerne til 10. klasse, men til 8. klasse.

 


Vi var inne i doen i friminuttet. 

Hvordan har dagen din gått? Bedre eller dårligere enn min?

Og hvis du skal starte i videregående neste år, hvor skal du hospiter deg?

 


DreamYourLifeWithLilian.

2 kommentarer

wa2wo.blogg.no

31.10.2012 kl.01:43

Høres ut som en kjempebra og viktig sak dere ble igjen for da, heldigvis!:D Dagen min idag har gått i sykdom så jeg kjeder meg ihjel:P

Lilian Nguyen

31.10.2012 kl.21:44

wa2wo.blogg.no: Hehe det var for en bra sak. Hehe, håper at du blir bedre ! :D

Skriv en ny kommentar

Lilian Nguyen

Lilian Nguyen

15, Trondheim

Bloggen her skal være om livet mitt, klær og qouter. Jeg liker best å finne på mine egene qouter! Og jeg skal legge ut bilder fra we heart it og tumblr.

Kategorier

Arkiv

hits