Kinodag!

Har dere dratt på kinodagen som jeg? I dag dro jeg, Aina, Camilla, Cat Trinh og Therese til Nova i byen for å se på Paranormal Activity 4. Vi skulle dra dit klokka tre, men jeg og Aina er jo så smart! Vi for fra huset mitt når det var fire minutter til at bussen skulle dra, men fra huset mitt og ut til bussplassen tar det omtrent ti minutter, i hvertfall i den farten som jeg og Aina gikk! Vi så at bussen kom fram til buss stoppen og da var vi bare tre minutter unna. Så vi spurta det ble flaut for jeg begynte å skli på grunn av isen i bakken.... Men vi rakk det ikke og bussen kjørt avgårde... Så vi måtte vente på en annen buss. Therese kom også forseint til bussen! Vi skulle ikke se filmen før halv sju, men vi dro dit tidlig for å kjøp billettene før de ble utsolgt. Vi dro til mcDonalds etter vi hadde kjøpt billetter. Det var sinsyk mange kjekke gutter i mc'en haha! Når vi skulle se filmen så vi at det var en liten sal, men det gikk bra vi fikk sitt ved siden av KJEKKE gutter! Det var veldig mange som skvatt og hylte under filmen. Jeg lo fordi jeg hørte rare hyler! Jeg satt ved siden av Camilla som kleip meg nesten under hele fimen! Og Aina som hylte noen ganger i øren min, haha! Perfekt sitte plass æ fikk! Det så ut som de tre guttene som satt ved siden av oss var veldig redde! Han enen satt og sa "Ohh Shit!" under filmen, han andren tok nesten hele hånden foran øyene hanes! og han tredje (Han KJEKKESTEN) bet neglene hannes, haha! Dagen var ganske gøy. Highlighten med dagen var at da jeg så han som satt ved siden av Aina tok hånden sin inni buksa, det så ut som om han tok seg der ypu know where! Så jeg sa til Camilla at hun skulla se det, og hun hyl flira! Jeg lo etter og. Haha dagen her kunne ikke ha godt bedre, eller jo hvis filmen hadde vært bra hadde dagen blitt så mye bedre! Jeg trudde at jeg skulle hyle gjennom hele fimen, men jeg skvatt nesten ikke en eneste gang! Jeg hadde store forhåpninger til denne filmen... men etter den filmen vil jeg heller se Sinister. Hvis dere vil se en skrekk film, ikke se på Paranormal Activity 4, du kan sikkert heller se på Sinister, traileren så i hvertfall skumlere ut!

 

Her er bilder fra i dag:

 
 


Ready for movies!

 


What do you think about my outfit?

 

Gjett hvor vi er da!

 


 

Gooood Timees !

 

Hvordan var dagen din?

 

Sweet dreams!

 

   DreamYourLifeWithLilian.

2 kommentarer

wa2wo.blogg.no

04.11.2012 kl.00:58

Hehe! Høres ut som dere hadde en morsom kinodag uansett da!:) Dumt at filmen ikke er så skummel, jeg elsker den første:) Har hatt en fin og slapp dag:)

Lilian Nguyen

04.11.2012 kl.01:19

wa2wo.blogg.no: Hehe ;) Jeg elsker skumle filmer, så jeg ble litt skuffet.. Det er vell bra :D

Skriv en ny kommentar

Lilian Nguyen

Lilian Nguyen

15, Trondheim

Bloggen her skal være om livet mitt, klær og qouter. Jeg liker best å finne på mine egene qouter! Og jeg skal legge ut bilder fra we heart it og tumblr.

Kategorier

Arkiv

hits