You made me smile, untill I got to know your personality.

I dag var det også hospitering i Tiller. Det gikk helt fint i dag, unntaket var at jeg glemte å ta med meg mat pakke så i hele skoledagen i dag lagde det lyder, STORE LYDER, fra magen min. Og jeg glemte å ta med penger til bussen for å komme meg hjem i gjen, så jeg måtte gå fra Tiller og helt til Kattem, nydelig... De hadde T-matte, som er teoretisk matte og er vanskeligere enn P-matte, i første timen. Jeg var så trøtt, jeg prøvde å ikke lukke igjen øynene mine, men de ville seriøst ikke høre på hva hjernen min sir. Men jeg fikk med meg noe fra timen, noe om linerefunksjoner eller noe sånt, jeg har ikke akkurat hatt det stoffet før. I andre timen hadde de dobbeltime med norsk, og det var da han kom. Uff, han var så kjekk. Jeg så han i går å da. Men nå så satt han foran meg i en rund bor! haha. Han var ganske grei når han var stille, eller han hadde en ganske fin smil. Men når vi skulle ha en pause i ti minutter kom vennene hanes. Og da ja, da forandret han seg helt! Han begynte å bli frekk i kjeften, mot jentene der, han var ikke frekk i kjeften mot meg eller noen andre av hospitantene da. Men hvordan han pratet til de andre gjor sånn at jeg tenkte "Vell det er jo sånn de fleste guttene er nå" Men også snakket han stygt om ei jente som for i samme klasse som han til hun. Og da begynte jeg å tenke, ugghh... for en duschbag. Så jaja. True beauty comes from inside not just outside. Dere må tenke over hva dere sir. Folk liker deg bedre hvis du er greie mot andre. No one likes a bitch, except douchbags, they like their own kind. Jeg vet dette høres slemt ut, men dette er hva jeg vil si. Folk bør tenkte over hva dem skal si før de sir det. Uansett, hvordan gikk dagen din? skal du kanskje hospiter?

 

BTW DAGENS SANG:

 

I dag er det faktisk presidentvalget i USA. Hvem ville dere ha valgt hvis dere kunne?

For meg er det Barack Obama all the way, for mange grunner! Hadde om politikk og presidentvalg i går, hehe.DreamYourLifeWithLilian.

2 kommentarer

Emilie

06.11.2012 kl.19:40

Obama <3

Lilian Nguyen

06.11.2012 kl.19:56

Emilie: Bra valg ;D

Skriv en ny kommentar

Lilian Nguyen

Lilian Nguyen

15, Trondheim

Bloggen her skal være om livet mitt, klær og qouter. Jeg liker best å finne på mine egene qouter! Og jeg skal legge ut bilder fra we heart it og tumblr.

Kategorier

Arkiv

hits