Overaskelse!

Jeg beklager for å ikke ha blogget i flere dager, nesten en uke! Jeg har hatt det så opptatt i den uken her. Jeg gjorde lekser og lekser og i gjen lekser. Jeg ble faktisk litt lat for å blogge i uken her for det har ikke skjedd noe spennende med denne uken, utenatt fredagen til Lørdagen. For Bestevennen min, Nina, lå over til meg! Men også i fredagen dro jeg til øyelegen for å skjekke synet mitt, og alt ble værre, så jeg har bestilt meg nye briller, jippi...


Jeg og Nina var oppe til klokka var rundt seks. Vi hadde filmmaraton hjem hos meg. Vi skulle se Chick-Flick filmer! Girls best's types. Jeg og Nina så på "Another Cinderella Story", "Not Another Teen Movie", Just My Luck" og vi holdt på med "It's A Boy Girl Thing" Men vi begynte å bli trøtt. Vi hadde mange facebook -og do-pauser mellom filmene, haha. De er ikke de beste Chick-Flick filmene, men de var dem som jeg ikke har sett på lenge og Nina ikke har sett i det hele tatt.Startet med litt kake!


 
 

   

Må vær litt sunn også!


    

  

Ble litt for mye for Nina...

 

Nina: "What ya'll looking at?". I love her!


Film! Vi så på filmer på tv'en og da, men jeg giddet ikke noe mer.

 

 

Hva bruker du og gjestene/Vennene dine gjøre på overnattinger?

 

 

DreamYourLifeWithLilian.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lilian Nguyen

Lilian Nguyen

15, Trondheim

Jeg er ei jente fra Trondheim. Jeg er født 03.06.1997. Jeg liker å blogge om livet mitt, dele ut bilder fra meg eller We Heart It og dele ut videoer/musikker fra youtube. Jeg liker også å dele mine qouter som jeg dikter opp selv. Og i denne bloggen skal jeg skrive om alt det pluss alt som kjem inn i hodet mitt, og det er veldig masse randome ting. Jeg kommenterer alltid tilbake i andre sine blogger når bloggerne kommenterer på bloggen min!

Kategorier

Arkiv

hits